Kas sul on mõni eriline maksekaart?

Et köetavasse hoonesse siis, külma hoonesse siis ja nii edasi. siiani on kenasti kasvanud. Mõtlsin ka ise kaaliumpermanganaadi peale, aga päris kindel ei olnud. Siis lõika ära lehti - sealt, kus need on kollakad või ka sealt vähemaks, kus lehed on tihedalt. mul kasvavad Malle, Valve, Härjasüda, Money Maker, Lemon Boy, Tolstoi. ajan läbi kanakakagraanulite, räimede, nõgesevirtsa, tuha ja kompleksväetistega, aga ei aja ikka küll, nagu näha on. Murran alumised lehed ära esimest korda peale istutamist mingi kolme nädala möödudes. Nii pole see ainult tomatiga vaid ka paljude teiste aed v köögiviljadega, aga no jah, elame seal, kus me elame. Taimed kasvavad päris suureks, mõnel vahest ka õis lahti.

Suhted - Saatus&Saladused

. kunagi oli ka sõnnikut kasvuhoonesse panna, aga nüüd pole mitu aastat saanud. kas võib olla üleväetamisega tegu kui tomatitaime alumised lehed kollasekirjuks lähevad, mõnel ka pruunid täpid peal. Kaaliumpermanganaati kasutatakse desinfitseerimiseks: see laguneb orgaanilise ainega kohtudes ja vabastab atomaarse hapniku, mis seda orgainet põletab ja sedakaudu haigusetekitaja ära tapab. Nii pole vaja tomatite all ringi roomata ja umbrohtu kitkuda.. Mulda kastes toimub seesama - pinnapealses kihis hävitad natuke huumust ja baktereid ning pisioleseid - see kõik pole vajalik ega kasulik. Ma ise olen teinud seni hapukoore-muna kattega kooki klassikalise muretaigna põhjal ja mõtlesin, et proovin seekord seda, aga poleks pidanud. Minu arust see polegi mingi peen kook, pigem selline argine magus suutäis, mille kiirelt ahju saab torgata ja pärast näiteks veel vaniljejäätist soojale koogile juurde panna …. Võib-olla see mu enda süü. Kuna see põhi oli liiga paks ja saiane, siis see kate nagu kadus sinna peale ära ja ei jäänud sellist hõrgu põhja ja kreemja katte kooslust nagu muretaigna põhjaga tehes. Valisin ise ka kommentaaride järgi, aga samas ise ka ju negatiivset kommentaari ei kirjutanud, sest söödav ju on ja maitsed ON erinevad.

Parim tuuletõkkeplaat - Ehitusfoorum

. Tänavu, kui kõik kurdavad, et tomatid punaseks ei taha minna, mul sellist probleemi pole, jagan tomateid, sest olen juba hoidiseid teinud piisavalt ja sööme ka mehiselt. Ja ootasime ärevalt, et mis juhtuma hakkab. õitsevad ilusti, aga vili ei valmi. Ühe sordi viljad olid nii suured, et sülle sain ainult neli tükki võtta. Selles on põhielemendid ja mikroelemendid sees. Ma pole spetsialist ja ei tea, kas minu jutust kellelegi abi on, aga selline on minu enda kogemus. Mul aga kasvavad nad koos ja ka paprikad on sealsamas kasvuhoones ning kõik kasvavad väga mehiselt. Kas sul on mõni eriline maksekaart. Vivus Kreditex; kus kiirelt raha saada. huvitas mindki üks vastuseta. Millegi arvelt nad ju peavad need viljad valmis küpsetama. Tõrjet muud ei tea praegusel ajal, kui tomatid valmivad. Kasvuperioodil kanduvad seene lülieosed tervetele taimedele õhuvoolude, hooldaja riiete ja tööriistade kaudu. Hahkhallituse kahjustusega lehed kõrvaldan kiiresti, hävitan. sellel aastal on taimed ilusad ja tugevad, kuid peaaegu kõigilt taimedelt võib leida mõningaid allapoolt pruunide laikudaga vilju. Mina seda kooki teinud ei ole, retsepti lugedes tean,e t ei te ka. Pole veel kordagi ebaõnnestunud ja mees ütles, et mida keerulisem retsept, seda paremini välja tuleb. Välisel vaatlusel taimed ise on terved ja lopsakad. kaaliumpermanganaadiga sel aastal ei ole kastnud, kui seda ei soovitata, siis enam nii ei tee. Kas sul on mõni eriline maksekaart. Ca vajab tomatitaim kogu arengutsükli. Lehed kuivavad, taim hukkub. Taimede lehed on ka väga peenikesed, nagu oleks näljas. Pole seni leidnud klassikalisest muretaigna-biskviittaigna rabarberikoogist paremat. Nami-Namis kommenteerida pole viitsinud. Kes võtnud eraisikult laenu; isiku tuvastamiseta laen. Ruugehallitust saab ohjeldada õhuniiskuse alandamisega. Maaletooja Baltmark OÜ Pakendaja Fostema OÜ Ostsin Tallinnas Agrotarbe kauplusest. Vaid ühe sordiga neljast - Black Cherry - on kõik ok. Soovin, et veel jõuaksid oma tomateid turgutada. Kuid kaaliumipuuduse mullas võib timgida ka see, et mullas vähe õhku või siis lämmastikku või magneesiumi mullas palju. Taimede kasv väga aeglane, viljad ei taha külge jääda. Üks \”viga\” tema kookide juures on see, et on liiga rammusad ning magusad. Kastmine toimub üle kahe päeva, algul lasen igale umbes liiter-kaks, ja siis teist korda tagasi tulles samapalju. [small]Kägu kirjutas:[/small] [tsitaat]… või pigem kommentaarid. ma seda vähest kastmist selliste kuumade ilmadega veidi pelgan, mäletan, et emal aastaid tagasi nõnda taimed ära kuivasid, mõned kosusid aga saaki ei tulnud erilist. Mina teen kogemustest tuleneva tunde järgi. Kui tomatitaimed on jõudnud kasvuhoone laeni, siis murran ära ladva. Tomati viljad on täiel määral ka niisugusena tarvitatavad, midagi mürgist neist kogustest ihusse ei satu. Tomatid, millel alumised kobarad viljastusid ideaalselt, ei viljastu peaaegu üldse enam - vaatamata koputamisele on õied tühjad, üksikutes kobarates üks tomat viljastunud ja ülejäänud lihtsalt kuivavad ja varisevad. väetanud oleme Biolan kanakakagraanulitega, umbes pool peotäit lisasime juurte alla istutamisel ja veidi sai segatud ka mulda, muld on segamini biolan kasvuturba/veidi huumust/tavaline maa muld. jääb järgi varreroots mis siis mõne aja pärast heal juhul kasvatab uued lehed ja jätkab kasvamist, halvemal juhul lihtsalt kuivab üldse ära. Seda ei andnud ka mööda vormi ääri kõrgemalt panna, et hapukooresegu ilusti nagu kaussi jääks. Kust saaks kiiresti laenu alaealine; laen ilma tagatiseta. Nüüd hakkavad kergelt roosatama. Nagu eelpool öeldud, oli see põhjakiht tõesti selle koogi jaoks liiga paks ja \”keeksine\”. Suhkrukogused näiteks on alati üsna suured seal nami-namis ja valget suhkrut eriti üldse ei kasuta. hoopis pruuniks lähevad õied. Kirsilill: kõigepealt korista kogu hallitav materjal, vaikselt ja tolmutamata, kasvumajast. Meelsamini kasutaksin siis juba kohupiima või toorjuustu. Ja mingit erilist kunsti nagu polekski. Siis ongi õige osa valmiskasvulisi panna aknalauale järelvalmima - mujaltmaailmast pärit poetomatid on seda viimseni ja Sinu omad oleksid neist palju väärtuslikumad igal juhul. Nüüd ilmnenud, et lehtede rootsuude kohad tumerohelised, muu lehepind heledam. Tomatid ei värvu ka siis, kui neid on taimel liiga palju. Ja maitse oli kah halb.\” Please wait. mõned korrad suve jooksul ka tomativäetise segu riputatuna taimede ümber ning nõgese kääritisega kastetud. Ahjaa, kevadeti panen kompostimulda paksult ja sõnnikut ja kastan mulla hästi sügavalt läbi. osa retseptide järgi kooke. Iialgi ei lähe alt, alati söön ka ise lubatust rohkem ja tüdimust ei teki. Aga mitte sellest ei tahtnud rääkida. Mulle ei meeldi küpsetatud hapukoor. eelmisel sügisel viisin kasvuhoonesse puutuhka, kevadel said istutusauku räimi, hiljem kanakakagraanuleid. esikus laua peal valmivad. Vahel olen teinud taimevarre juurde vana labidavarrega augu, et saaks vett sügavamale lasta, see aga pole eriti väga oluline. Siis võtsin ikka klaasid eest, aitas. Enamus on kenasti välja tulnud, vaid üks beseekattega kook jäi pealt täiesti vedel. samamoodi on juhtunud juba mitmel eelneval aastal. Aga kindlasti on väga oluline mullavahetus aeg-ajalt.Ja nagu aastatega olen täheldanud, on osa tomatisorte rohkem tundlikud kaaliumipuudusest tingitud ebapiisavale värvumisele kui teised. Ma arvan, et kemikaalid, millega banaane pritsiti mõjusid pigem positiivselt ja kasvu soodustavalt. Vahetult peale haavandite tekitamist pealtkastmisest hoiduda. Tomat ei salli mingisugust suitsu, tubakalõhna, ka siis, kui olete varem suitsetanud ja lähete samade riietega kasvuhoonesse - see tomatile ei meeldi. uhasin selle tomatite alla ja veega üle. Kuid piira kastmist, maa ei pea liiga märg olema. Eks see potipõllundus üks katsetamise ja avastamise värk ning rõõm ole. Kui tahad kaaliumit mulda lisada, siis on puutuhk selleks väga kange kraam. Selline moodus tuli meile ühel aastal kogemata - seemned said liiga vara mulda, idanesid hästi, pisut vähe valgust ja pikaks nad venisid. Minu meelest oli see alumine kiht liiga paks ja koogis jäi seetõttu domineerima selline pudine ja kuiv põhi. Oleme natuke aega praktiseerinud seda, et külvame veebruari alguses. seda kuigi palju enam ei olegi. Tean, et värvumisel mängivad rolli nii kastmine kui temperatuur. Viimastel aastatel kasutasin vaid kanakakat. vastasel juhul juhtub see, mida kirjeldasid. Palun aidake.mis ma tegema pean,et sellest lahti saada. Mina ise ka selle retseptiga rahul polnud kui eelmisel aastal tegin. Aga see on liiga ühekülgne ja vist ainult lämmastik ongi. Samas põhi mulle meeldis, isegi rohkem kui tavaline muretaignapõhi. Võsusid murran ära nädalas korra, alguses isegi iga päev lasen silmad taimedest üle käia. Selle retsepti sain ühest blogist. Olen seda ka tihti marjadega teinud või õuntega. Seepärast on tuulutus päris oluline.

- Foorum » Liiklus » Auto omaniku …

. Kuid arvata on, et Sul on lämmastikuliig. See kana värk võis äkki tõesti liiga teha- see ainult minu arvamus. Kahjuks ei tea ma, kes need ussid on, aga minul kadusid nad peale sellist korjet ära, nüüd pole kolmel aastal enam olnud, kuigi enne seda olid mitmel suvel tomatid ära näksitud. Ega ma suurt midagi tomatikasvatusest ei teagi, teen kõike tunnetuse järgi. Hea on ka see, et heinaniide hoiab umbrohukasvu tagasi. Varred tulevad tugevad, sest ka juur on tugevalt ette arenenud ja see annab hea eelise. Ise kasutan BalticAgro lillede ja köögiviljade kastmisväetist. Ei ole kogenud kunagi, et taimed ei lähe punaseks või muutunud kõvaks või küpsevad ebaühtlaselt või oleks kallal mingi tõbi või kahjur. Olen mitu korda orki lennanud sealt võetud retseptidega. Juhtuski see, et taimede varred olid pöidlajämedused, harud tugevad, viljad korralikud ning päris palju. Naabrimees arvab, et loen sõnasid oma taimedele peale. Sellepärast talub tomat ka seda tugevat pügamist, millest ma Repsupere postitusest lugesin. Murran lehti ära lihtsalt tunde järgi, et oleks õhku taimede vahel ja et oleks hea kasta ilma tomatitaimele vett peale piserdamata. ehkki pole ühtki punastavat tomatit, kõik rohelised. Mõtlesin, et kui kunagi veel proovin, siis teen põhjaks tainast poole või asendan muretainaga. Selle seenhaiguse levikut soodustavad külm, liigniiske ja õhuvaene muld ning kastmine külma veega. varem pole sellist asja olnud. Tasakaaluks võid väetada K- ja P-väetistega. Mina olen selline isepäine, vaatan taimele otsa ja püüan ära arvata mida ta tahab.

Kuid nüüd märkasin et taimedel lehed on krussis. KollaseleTulbile: probleemiks võib olla liiga kõrge temperatuur. Tänu sellele teemale panin just praegu koogi jälle ahju, pärast kirjutan, kuidas seekord välja tuli. Hahkhallitus võtab võimust siis, kui kasvuhoones on kõrge õhuniiskus, kuid temperatuur langeb madalale; taimed on istutatud või lastud kasvada liiga tihedalt; muld on happeline ning lämmastiku osakaal liiga suur. Seisab praegu külmkapis, sest meie perele peale ei läinud. No ei ole head, ehkki kiitvaid kommentaare on all mitukümmend tükki. Kastmine, väetamine, õhutamine - tomatikasvatus ongi terve teadus.

Terviseleht nr. 40/42, 18. november / 2. detsember

. Üle kahe lehe ei murra korraga. Kui kedriklesta ei tõrjuta või hilinetakse tõrjega, siis taime kasv peatub ja saak väheneb. Prits võib ju pidevalt käepärast olla, kui vaatamas käid, lased leitud hallitavale lehele tsutsu peale. Kevadel enne istutamist panin korralikult puutuhka, kanakakagraanuleid+adru ja värsket räime, mida mõned elukad üles tustisid. Paar aastat tagasi maadlesime pruunmädanikuga just niiskuse pärast. Mul jäi küll hommikul kook hea. eelnevatel aastatel olen kastnud kaaliumpermanganaadiga, tänavu pole, aga peaks. Kedriklestad imevad taimedest mahla ja kahjustuse tulemusena lehed kolletuvad ning tekivad klorootilised laigud. Haiguse süvenedes nakatuvad ka viljad, lehed, õied. tomati eri sortidel on tõepoolest kaaliumivajadus erinev. Enne lõigates haige koha välja. Seepärast soovin edu ja kõike paremat kasvatustöös! Aga vastus konnake´sele: sellise triibulisuse põhjus võib olla tõesti kaaliumipuudus. ainuke sort, mis kiiremini punaseks läks, oli Red Cherry. Taimed olid toas väljaveninud, seepärast istutasin poolviltu aga nad juurdusid väga hästi. Mina tegin seda sama kooki eelmisel hooajal mitu-mitu korda, sest mulle ja minu perele see väga maitses! Please wait.

Comentarios